ban eskuvo

Minden jegyespár számára fontos, hogy megtalálja a tökéletes helyszínt a tökéletes esküvőhöz, hiszen életük nagy napja örök emlék. Az esküvő milliője éppúgy múlik a vendégek jó hangulatán, mint a helyszínen és a szervezésen.

Miben leszünk a segítségetekre?

Mi nem csupán helyszínt biztosítunk, hanem komplex segítséget nyújtunk az egész esküvő megszervezésében, beleértve a dekorációt, a menüt, az italokat és a különböző szolgáltatókat is. Ha szükséges, segítünk a zenekar, vagy DJ kiválasztásában, de akár a megfelelő vőfély, vagy ceremóniamester, fotós, vagy videós személyére is tudunk ajánlatot tenni, hiszen az évek során számos kiváló szolgáltatóval dolgoztunk együtt azon, hogy az esküvő napján minden gördülékenyen működjön.

divider

A helyszín

170 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünk számos előnnyel bír. A helyszín könnyedén megközelíthető, hiszen Dabas az ország szívében helyezkedik el, közel az 5-ös főúthoz és az M5-ös autópályához. A 300 m2-es teremhez kapcsolódó óriási tánctér lehetőséget kínál egy igazán emlékezetes esküvői party megvalósításához. A teremhez kapcsolódó terasz a nyugodtabb beszélgetésekre kínál lehetőséget.

terem

divider

Szállás

A messziről érkező vendégek elszállásolása sem lehet akadály. Szállodánkban 41 kényelmes szoba áll vendégeink rendelkezésére: 22 db Standard 2 ágyas szoba, 4 db Standard 4 ágyas szoba, 11 db 2 ágyas Prémium szoba, 2 db 3 ágyas Prémium szoba, valamint a családok kényelmét szolgálja 2 db Családi Prémium szoba. Természetesen az ifjú pár részére térítésmentesen szobát biztosítunk.

szobak

divider

Menüajánlataink

A menü- és italsorok összeállításához csapatunk szakértő segítséget nyújt. A különböző menüválasztékok igény szerint változtathatók, ezzel is kielégítve az egyedi kívánságokat. A nap folyamán a kiszolgálást maximális hozzáértéssel és figyelmességgel biztosítjuk, igazodva minden egyedi igényhez. Bármilyen különleges kérést próbálunk gyorsan és rugalmasan kezelni, hogy a nagy nap feledhetetlen legyen nem csak az ifjú pár, de az egész násznép számára. Menüajánlatainkból a legapróbb vendégeinknek (0-3 éves korig) díjmentességet, a 3-7 éves korúak számára pedig 50%-os kedvezményt biztosítunk.

teritek

Ajánlatkérés online

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

logo web ffoter

2370 Dabas, Bartók Béla út 100.
Tel.: + 36 30 545 9458
e-mail: info@dabashotel.hu
www.dabashotel.hu

Kövessen minket!

Dabas Hotel © 2018 | Minden jog fenntartva! | www.dabas-hotel.hu
Honlap: weboriental